OVER STUDIO 2 | 17

Wie of wat is Studio 2  17?

Studio 2 | 17 is een kleinschalige onderneming opgezet in februari 2017. 

Na een intensieve studie als vormgever en stylist, waarvan fotografie een groot onderdeel was, ben ik gaan werken als productfotograaf bij een grote webshop. 

Wat vind ik belangrijk?

Dat ook kleine bedrijven groot kunnen groeien. 

Ik vind het belangrijk dat online verkoop bevorderd wordt door het gebruik van mooie & professionele productfoto’s. Daarbij komt dat ik dicht bij mijn klanten wil staan om een mooi resultaat te bereiken, zodat we samen naar een hoger niveau groeien.

Hoe werkt het?

Nieuwe klant? Dit betekend dat ik vooraf met je afspreek om alle mogelijkheden en wensen door te nemen. Hierdoor leren we elkaar kennen, maar vind ik het vooral belangrijk dat de foto's goed aansluiten bij het beeld wat bij de producten past.

Ik adviseer je en ga met alle besproken informatie aan de slag met jouw producten.

Jij stuurt of brengt je items en vanaf binnenkomst ontvang je uiterlijk binnen 7 werkdagen de foto's. Je bekijkt het resultaat en maakt gebruik van je eenmalige, kosteloze correctieronde, waarin je kleine aanpassingen kunt doorgeven. Daarna gaat de laatste bewerking er overheen en ontvang je de definitieve beelden. Daarna stuur ik de items terug, met het door jou meegeleverde retourlabel, of we maken een ophaalafspraak.

Mijn kleinschalige studio biedt mogelijkheden voor productfoto's vanaf 1 item/1 foto.

IMG_0853.jpg

Benieuwd wat anderen zeggen? Lees eens de reviews!

Wist je dat?

Een klant een product zonder juiste productfoto 9 van de 10 keer niet koopt?

Productfotografie vergt veel technische kennis en inzicht. Het kost veel tijd om dit te realiseren, zodat de klant precies dat ontvangt wat er op jouw webshop te zien is. 

Met de perfecte productfotografie verhoog je de verkoopkansen van jouw brand dan ook aanzienlijk. 

Neem gerust vrijblijvend contact met me op en dan drinken we gezellig een kopje koffie en nemen je wensen door.