OVER ONS

Studio 2 | 17 is een jong team dat bestaat uit 2 productfotografen en nabewerkers. Wij vinden het belangrijk dat online verkoop bevorderd wordt door het gebruik van mooie & professionele productfoto’s.

 

Onze kennis hebben wij opgedaan bij een van de grootste webshops van Nederland. Hier hebben wij ruim 2 jaar met veel plezier samen alle productfoto’s gemaakt en de social media kanalen verzorgd.

Wij richten ons voornamelijk op het fotograferen en bewerken van kleding & mode-accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen, maar ook voor alle productfoto's van woonaccessoires en diverse kun je bij ons terecht. Met de perfecte productfotografie verhoog je de verkoopkansen van jouw brand aanzienlijk.

Benieuwd hoe het proces verloopt? Wij bieden 1 kosteloze productfoto aan van 1 product naar keuze (zonder correctieronde).

Laat je jouw gehele collectie door ons fotograferen? Dan zit er bij de prijs per foto ook nog altijd één kosteloze correctieronde per foto bij de prijs inbegrepen. Zo zorgen we er samen met jou voor dat jouw collectie naar wens kan worden aangeleverd.

Wij zijn tevens te benaderen voor het maken van sfeerfoto’s voor social media kanalen als Facebook en Instagram. Wij helpen je graag bij het maken van een perfecte foto voor het genereren van een groot aantal volgers. Heb je andere ideeën voor je Social Media kanaal? Wij voorzien je van tips en adviezen hierover.

Heb je promotiemateriaal nodig? Ook voor grafische ontwerpen van bijvoorbeeld uitnodigingen, flyers of visitekaartjes kun je contact met ons opnemen.

Enthousiast geworden over ons brede aanbod? Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte : )

Wil je ons graag persoonlijk spreken? Wij komen graag bij je langs of je bent ook bij ons van harte welkom op afspraak.

Docus & Lieke

Team Studio 2 17

_67A0626 B-W.jpg